ТЗМ.МК и Клуб Социал ве враќаат низ времето со диџеј Ана Мало!

Loading...

Првата хип хоп и аренби забава во Клуб Социал ќе ве врати низ времето со диџеj Ана Мало! Забавата е подржана од www.tzm.mk!

Тимот на клубот за ваше максимално уживање подготви специјални промоции, па на вас останува само да изберете.

Флаша Jim Beam 0.7l + 2 Red Bull = 2500 ден
Флаша Eristoff 1l + 4 schweppes = 2500 ден
Флаша Bombay Џин 1l + 4 tonic = 2500 ден

и ексклузивно ПРОМОЦИЈА НА ВЕЧЕРТА:
Moet & Chandon за 4000 денари.

Телефоните за резервазии на најдобрата забава во градот се: 075 33 00 34 / 075 33 00 36.

Проверете кои од вашите пријатели го потврдија своето присуство на Facebook.

loading...