Се продава куќата на Мајкл Џордан

Loading...

Дали е криза или не во Америка, тоа вие претпоставете. Во последниов период многу од славните ги ставија своите куќи на продажба. Дали ќе се населат во некое поскромно место, тоа не знаеме ( и не веруваме)… Дојде на ред и легендарниот Мајкл Џордан да ни дозволи да ѕирнеме во неговиот дом кој е веќе на продажба. Куќата на мегаѕвездата се продава за скромни 29 милиони долари. 

 

Погледнете ги фотографиите од неговиот луксузен дом и неверојатен внатрешен кошаркарски терен…

 

 

loading...