Секс поза: длабока пенетрација

Loading...

Ова е позиција на целосна пенетрација. Нозете на партнерката се кренати нагоре се додека пенисот не пенетрира во вагината. Тогаш нозете се спуштаат кон рамениците на партнерот…

 

Тој се потпира со рацете на земја за да може да ги регулира своите движења. На многу жени визуелно оваа поза им изгледа тешка и болна, но не е воопшто така. Таа нуди целосна пенетрација и уникатен контакт. Одвоеноста на лицата и неможноста за бакнеж може да создаде и дополнителна возбуда кај обајцата.

loading...