Кога славните не би биле славни

Loading...

Кога светските ѕвезди не би имале толку пари како што имаат и кога би живееле како што живее поголемиот дел од ''обичниот'' свет, тие би изгледале токму вака:

Џони Деп

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Анџелина Џоли

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бритни Спирс

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Џенифер Анистон

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мадона

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дејвид и Викторија Бекам

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бијонсе и Џеј Зи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Џон Траволта

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Џенифер Лопез

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Анџелина Џоли и Бред Пит

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Парис и Ники Хилтон

 

loading...