Нова глупост во Србија, шминкање заби!

Loading...

Се сеќавате ли на Драгана Милошевиќ, танчерка во Grand Show и пивша учесничка во реалити шоуто Фарма? Ние не се сеќаваме на неа, но знаеме дека поранешната танчерка сега е советничка на директор, но изгледа со новата функција смислила нов начин за шминкање, покрај усните, таа ги нашминка и забите.

Со црвена шминка на забите се појави на промоцијата на новиот албум на Илда Шаулиќ, а присутните беа шокирани.

Очигледно желбата за внимание и успеа, но во негативна смисла.Се сеќавате ли на Драгана Милошевиќ, танчерка во Grand Show и пивша учесничка во реалити шоуто Фарма? Ние не се

loading...