Што открива нејзината фризура за нејзиниот сексуален живот

Loading...

Можеби фактот дека женската фризура може да открие детали за нејзиниот сексуален живот ви се чинат смешни, но американските психолози тврдат дека може да се дознае многу за женските сексуални активности само од нејзината коса, односно фризура.

Еве како може најлесно да ги “прочитате” женските фризури:

 

– Пуштена и кадрава коса

Жените кои природно имаат ваква коса, во сексот се доста опуштени и безгрижни. Со други зборови, околу нив не мора да се грижите дали се доволно опуштени и дали ќе ви кажат што сакаат. Тие не се оптеретуваат со непотребни размислувања за време на сексот и понекогаш може и да се себични во креветот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Високо репче

Жените кои носта високо собрано репче, обично се отворени и склони кон експериментирање. Тоа е така бидејќи со самото собирање на косата високо на темето, жените го покажуваат своето лице и очи и со тоа и својата самодоверба и сексуална отвореност. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Пунџа

Жените со пунџа уживаат во игрите за заведување, но тоа го прават дискретно а понекогаш не се ни свесни дека го прават тоа. Имено, жените со пунџа го откриваат својот врат односно, еден од најсексипилните делови на женското тело. Сексот со нив е витиснко уживање. Диво но питомо истовремено. Немојте да се изненадите од строгиот изглед на прв поглед…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Совршено исфенирана коса

Жените со совршено права и исфенирана коса на кои секое влакно од косата им е на свое место, сакаат ред во својот живот. Тоа значи дека во секој сегмент на својот живот тие сакаат да бидат во контрола, па така и во креветот. Овие жени без проблем ја преземаат иницијативата, и јасно ќе му покажат на мажот што сакаат, што не и ќе го водат главниот збор во текот на сексот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...