Тие се убави и без силикони

Многу пејачки и актерки се определиле дека природниот изглед е најдобриот, па се откажале од замената со вештачки. Сепак има и онакви кои и покрај трендот на силикони останале свои и убави. 

 

Гоца Тржан

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Неда Украден

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ана Кокиќ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Северина

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сузана Манчиќ

 

Пронајдете не на следниве мрежи: