”Убавици и ѕверови”

Loading...

Тие се вистински убавици, а нивниот избор и не е баш најдобриот…но тие си знаат!

Кејт Мос и Џејми Хинс

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Селин Дион и Рене Ангели

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бијонсе и Џеј Зи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Никол Кидман и Кит Урбан

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Карла Бруни и Никола Саркози

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Селма Хаек и Франсоа Хенри Пино

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рејчел Вуд и Мерлин Менсон

loading...