Декември е месец на љубовта

Loading...

Околу 15% од паровите во декември одлучуваат да го направат најважниот чекор и да ја подигнат врската на наредното ниво. Од друга страна само 5% од веридбите се случуваат во мај.Во декември луѓето се опуштени, подготвени за празнична сезона, па на мажите не им е толку тешко да клекнат на колена и да ја запросат својата избраничка.

 

Во просек, луѓето за подготовка на венчавката, трошат околу 18 месеци. Тоа значи дека повеќе  од 50% од паровите својата венчавка ја закажуваат за следното лето, додека другата половина на лудиот камен ќе стапнат во наредните две години.

 

loading...