Пејачот Јоце Панов ве поканува на промоција во Струмица

Loading...

Јоце Панов и неговиот менаџерски тим со голема чест Ве покануваат на промоција што ќе се одржи на 12 декември (среда) 2012, со почеток во 19 часот во Хотел Сириус во Струмица.

Ќе се промовира видео запис за песната „Љубовна Религија“ кој се правеше под режисерката палка на Дарио Јанковиќ и документарец за најубавите локации кои природата и ги подарила на Македонија, проект кој се направи со поддршка од Југоисточен Регион.

 

На промоцијата ќе присуствуваат градоначалниците од југоисточна Македонија, јавни личности како и блиски пријатели на Јоце Панов.

loading...