Предновогодишен спектакл со Владо Јаневски, Слаткаристика и Миле Кузмановски

Loading...

Во „Спортска сала Јасмин“ во Кавадарци, ќе се оддржи Предновогодишен спектакл со Владо Јаневски, Слаткаристика и Миле Кузмановски.

Од самрак до зори на 29-ти Декември (сабота) со Владо Јаневски, Слаткаристика и Миле Кузмановски, спој на најдобрата македонска музика во еден одличен спектакл кој не смеете да го пропуштите.

 

 

Настан кој ветува 6 часа одличен провод, картите во предпродажба можете да ги најдете во: Маркети ТД, туристичка агенција Есктра Бус, фризерски салон Jet Set, како и во Tobacco / Together салоните низ цела Македонија.

 

Не заборавајте да се чекирате на настанот на Facebook.

loading...