Добредојдовте во домот на Џони Деп

Ви нудиме посебна можност да погледнете во домот на Џони Деп,  кој изобилува со грандиозност во средновековен дух. Домот на познатиот актер Џони Деп содржи 19 соби, 9 камини, еден лифт, повеќе барови, голема гаража и голем базен. Погледнете како сето тоа е склопено…

 

Пронајдете не на следниве мрежи: