Тони Зен во новото видео како Дедо Мраз

Loading...

Ви најавуваме уште едно оригинално видео од режисерот Даниел Јовески, кое ја прикажува вистинската слика за тоа како и каде во светот се слави новата година без ниеден пропуштен детаљ околу целата таа еуфорична ноќ.

Засега можеме да откриеме дека Тони Зен ја игра улогата на Дедо Мраз во приказната, другото останува изненадување до самата промоција која ќе биде наскоро организирана.

 

Видеото на Тони Зен и The Hounds премиерно ќе го погледнете на Пулс24.мк

loading...