Ова е идеално решение за снегот

Loading...

Едвај го дочекавте снегот и сакате да им се препуштите на снежните игри.Едвај го дочекавте снегот и сакате да им се препуштите на снежните игри. Но не секогаш играта со снежните топки може да биде забавна. Смрзнатите раце и покрај ракавиците кои ги носите се честа последица од снежните игри. Фотографијата во прилог е идеално решение како може да направите снежни топки без притоа рацете многу да Ви смрзнуваат.

Превземено од: kurir.mk

loading...