Ана Николиќ: Би ја бакнала Моника Белучи

Loading...

Ана Николиќ сака да интригира, а тоа го направи и гостувајќи во емисијата Без маски.

Ана пред неколку години гостувајќи во емисијата Ami G Show ја бакна својата колешка Јелена Карлеуша. На прашањето која девојка би ја бакнала, таа одговорила – Моника Белучи.

 

Пејачката уште еднаш покажала дека сака да интригира, но и дека нејзините експеременти не се страшни. А можеби и одкако имаше неколку големи грешки кога се момците во прашање, па решила да премине на девојки.

 

Дали би сакале да ги видите нив две заедно?

loading...