Нарачала еден Ipad добила пет

Loading...

Една млада Американка нарачала Ipad нејзиниот дечко, но многу се изненадила кога неколку денови подоцна, поштарот и донел изненадување. Имено во кутијата немало само еден IPad, туку 5. 

Девојката напишала писмо на произведувачот и му објаснила што се случило, а после тоа неговиот одговор ја изненадил уште повеќе.

 

Имено се констатирало дека компанијата направила грешка, но бидејќи ги изненадила нејзината искреност, тие и кажале дека и ги поклонуваат сите 5 IPad-и. 

 

После тоа и се заблагодариле и и  честитале Божиќ. Искреноста сепак се исплати.

 

loading...