Станија: Само “големи“ можат да ме задоволат

Loading...

 “Не би останала во врска со дечко кој има “мал“. Целта на сексот е незаборавно чувство, а ако нешто недостасува, во какво чувство да уживам“, вели старлетата.

ОПСЕДНАТА СО ГОЛЕМИНАТА! Станија Добројевиќ неодамна гостуваше во белградското издание на емисијата “Sex Education Show“ која ја води италијанската новинарка Џована Палмијери, и во таа прилика кажа дека за неа големината на пенисот е најважна, како и тоа дека момците кои не се надарени, не ја интересираат!
 
– “Сигурно не би останала долго во врска со дечко кој има мал. Зошто да бидам со личност која не може да ме задоволи? Целта на сексот е незаборавно чувство, ако тука нешто недостасува, во какво чувство да уживам“ кажа старлетата која додаде дека освен големината која ја смета за пресудна за врвен оргазам, има уште една причина поради која од “мали“ бега како ѓавол од крст.
 
– „Замислете тој недостаток да премине на синот, а обично се наследуваат такви физички особини? Не би можела тоа на себе да си го простам, затоа предност им давам исклучиво на момци кои имаат што да покажат“, заклучи Станија. “Не би останала во врска со дечко кој има &ldquo

loading...