Станија проговоре отворено за сексот

Loading...

Станија не би останала во врска со дечко кој има мал пенис (за почеток). Зарем таа би требала да биде со личност која не може да ја задоволи?Старлетата во текот на интервјуто со италијанската новинарка Џована Палмери, која е позната по своите жешки и храбри прашања.

Ни Станија Добрејовиќ не била воздржана, па го открила своето мислење за големината на машкиот полов орган. 

 

''Сигурно не би останала во врска со дечко кој има мал пенис. Зарем би требало да останам со некој кој не може да ме задоволи? Во што да уживам ако сексот не е добар! ''- изјавила старлетата која додала дека се плаши дека еден ден и нејзините синови би можеле да имаат мал пенис.

''Не би можела тоа да си го простам, па затоа предност им давам на мажите кои имаат што да покажат!''- заклучила старлетата.

loading...