Македонската телевизија ја претстави програмата за 2013

Македонската телевизија ја претстави својата програма за наредната година поделена во неколку дела. Најдобриот македонски шоу-мен, Игор Џамбазов, покрај Џамбо Бинго, ќе се појави во свое шоу ЏИШ (Џамбазов Игор Шоу) кое ќе започне да се емитува по први јануари. Надополнување на програмата ќе има и со квизот Круг на знаење, а како негов водител се појавува Дамјан од Тротоар.

Сеуште останува нејасно зашто во промотивното видео на македонската телевизија го нема музичкото шоу Тротоар.

 

Во продолжение, погледнете што ново се подготвува во зградата на МРТ.

 

Пронајдете не на следниве мрежи: