АБЕЦЕДАРОТ НА македонски јазик печатен и употребуван во ГРЦИЈА 1925

Loading...

АБЕЦЕДАРОТ испечатен за Македонските деца во ГРЦИЈА во 1925 год

loading...
Loading...