Аца Лукас има нова девојка?

Loading...

Аца Лукас со својата нова избраничка се појави во еден од белградските сплавови, а таа штом ги здогледа новинарите веднаш побегна, меѓутоа сепак беше „уловена„ на камера.Фолк пејачот Аца Лукас, пред две вечери се појави во еден од белградските сплавови во друштво со непозната девојка и неговите двајца телохранители. 
Кога девојката ги здогледала фоторепортерите пред клубот, веднаш побегнала во блиската шума, а Аца со двајцата телохранители влегол на сплавот. На прашањето која е девојката која побегнала Ацо несакал да одговори, но неколку минути подоцна е забележан еден од обезбедувањето на Ацо како ја пречекува девојката пред спклубот и заедно влегуваат внатре, а фоторепортерите ја искористија ѓансата и ја фотографираа мистериозната девојка.
Фолк пејачот Аца Лукас, пред две вечери се појави во еден од белградските сплавови во друштво со непозната девојка и неговите двајца телохранители.

loading...