Аца Лукас призна дека и понатаму ја сака Соња

Аца Лукас за српскиот Блиц си ја отвори душата и призна дека сеуште ја сака Соња, својата сопруга, иако решиле да стават точка, и дека најголема животна грешка му е последната девојка Бранислава.Соња по овие тврдења објави фотка на која напиша: Никогаш не можеш да изречеш мудрости, колку што можеш да преќутиш глупости. 
Многумина ова го сфатија како одговор.Соња по овие тврдења објави фотка на која напиша: Никогаш не можеш да изречеш мудрости, колку што можеш да преќутиш глупости. 
Многуми

Пронајдете не на следниве мрежи: