Аца Лукас уловен со нова девојка

Loading...

Аца Лукас во два часот наутро бил фотографиран како во автомобилот зборува со мистериозна девојка.По разговорот девојката влгла во аптека, а тој продолжил да зборува на телефон.
Папараците на „Српски Курир“ забележале дека таа од аптеката излегла за 10-на минути влегла во автомобилот и му покажала на Лукас што се купила.

Бидејќи наоколу имало луѓе тие двајца се воздржувале па не „падна“ бакнеж.
Аца Лукас имал слободна вечер, па очигледно оваа девојка му значи многу штом реши ноќта да ја помине со неа.По разговорот девојката влгла во аптека, а тој продолжил да зборува на телефон.
Папараците на „Српски Курир“ забел

loading...