Аца Лукас во центарот на жестоко насилство

Loading...

Сега, после скоро една година, на Јутјуб излезе видео од филмот „Есенски самурај“, кој минатата година ја освои српската публика и доживеа огромна слава.Покрај интересната актерска постава секако најголема ѕвезда во филмот е пејачот Аца Лукас, а неговата сцена е омилена на сите оние кои го гледале филмот.
Погледнете како изгледа на 1:24:00.
Покрај интересната актерска постава секако најголема ѕвезда во филмот е пејачот Аца Лукас, а неговата сцена е омилена на сите оние кои го гледале ф

loading...