Аца Лукас ВО НОВ ШОК: Сопругата Соња заедно со ќеркичката се сели во…

Loading...

Откако во јавноста одекна веста дека Аца Лукас се разведува од Соња, пејачот само ги поврди овие информации, додека неговата сопруга не се огласи во медиумите.Како што се дознава Соња планира да се пресели во Германија, каде што живеат нејзините родители и да ја одведе ќерката Викторија која ја има од бракот со Аца Лукас.
„Соња веќе отишла во Дизелдорф, за да се оттргне од медиумскиот притисок, кој настана поради разводот. Таа сега за сега не сака да се огласува во јавноста, туку целта и е да спадне целата прашина околу ова. Моментално прави планови за во иднина и размислува каде ќе живее со ќерката. Веќе рекла дека најверојатно ќе се пресели во Германија, каде што и живеат родителите. Таму е опуштена никој не ја испитува и смета дека најубаво е таму да оди и да ја одведе ќерката Викторија. Сеуште не го известила Аца Лукас за плановите, така да ќе видиме што ќе се случи“-рекол извор близок на Соња.
„Таа во Белград има бутик и не планира да го затвори. Смета дека е најдобро да доаѓа неколку пати месечно за да провери како функционираат работите, но не би се задржувала повеќе од два-три дена. Целта на Аца Лукас и Соња е малата Викторија да не почувствува дека родителите и се разделени, па затоа заедно ќе донесуваат одлуки околу нејзиното воспитување“- рекол добро информиран извор за еден српски магазин.Како што се дознава Соња планира да се пресели во Германија, каде што живеат нејзините родители и да ја одведе ќерката Викторија која ја има од бра

loading...
Loading...