AC/DC се разделуваат и повеќе нема да свират

Loading...

Новинарот Питер Форд на својот профил на социјалната мрежа Твитер го најавил, како што тој вели, „крајот на една ера“.Питер не го открива својот извор, но вели дека наскоро и менаџерите на бендот ќе ја потврдат оваа вест. Не се знае за кој член од бендот стнанува збор, а и самите AC/DC се уште не потврдиле ништо официјално.
Вокалистот на бендот Брајан Џонсон неодамна објави дека издавањето на нивниот нов албум, како и светската турнеја се одложени поради болест на еден член на бендот.

 
AC/DC е основан во 1973 година и од тогаш се продале речиси преку 200 милиони копии од нивните албуми. Тие исто така до последно место исполниле многу големи светки познати арени и стадиони, што ги сврстува меѓу најдобрите бендови на сите времиња.Питер не го открива својот извор, но вели дека наскоро и менаџерите на бендот ќе ја потврдат оваа вест. Не се знае за кој член од б

loading...
Loading...