Аделина Тахири претепана од поранешното момче!

Loading...

Познатата пејачка Аделина Тахири која неодамна ја раскина врската со синот на Муса Џафери, била претепана откако со новото момче и неговиот брат го посетила барот “Bar Square” во Скопје.Албанските медиуми пишуваат дека поранешното момче на Аделина ја нападнало во доцните часови заедно со нејзиното ново момче и братот.
Извор за Indeksonline вели дека пејачката е претепана и нема да може некој период да се појавува во јавноста.
Медиумите не открија повеќе информации во врска со тоа што го натерало поранешното момче да изреагира така.
 Албанските медиуми пишуваат дека поранешното момче на Аделина ја нападнало во доцните часови заедно со нејзиното ново момче и братот.
Извор

loading...
Loading...