Адеми: Барањата на Села и ДУИ се цената која што СДСМ ја плати за да дојде на власт

 
 
Пратеникот од ДУИ Џевад Адеми денес од собраниската говорница јасно кажа дека сè што бараат Aлбанците преку Алијансата на Албанците на Зијадин Села и ДУИ е цената која што СДСМ треба да ја плати.Со оваа изјава Адеми потврди декa сите услови како ни Тиранската платформа е цената која што СДСМ со прифаќањето ја прифатил за да дојде на власт.
-Можеби колегите од СДСМ не се најсреќни за ставовите на Алијансата на Албанците и ДУИ ама тоа е цена која што треба да се плати, изјави Адеми.Со оваа изјава Адеми потврди декa сите услови како ни Тиранската платформа е цената која што СДСМ со прифаќањето ја прифатил за да дојде на власт.

Пронајдете не на следниве мрежи: