Агентите на X Factor Adria започнаа со јавувањата!

Loading...

Нашата екипа доби ексклузивни информации од организаторите на големото балканско шоу кое ќе започне оваа есен. Агентите на X Factor Adria вчера започнаа со повици кон пријавените кандидати со цел навремено да ги известат за предаудициите.
 Предауцијата во Скопје ќе биде на 25. Август во Скопје Сити Мол, оние кандидати кои ќе добијат три гласа од жирито продолжуваат во следниот круг кој ќе се оддржи на 7. Септември во Белград.
Македонија по Македонскиот Идол немаше големо шоу, па многумина својата шанса ја гледаат токму во ова балканско шоу. Според статистиката до која дојдовме, повеќе од илјада кандидати од Македонија се пријавиле за учевство во шоуто.
Шоуто ќе започне со емитување од 14. Октомври на Телевизија Сител, а во жирито се најавени големи балкански ѕвезди.Предауцијата во Скопје ќе биде на 25. Август во Скопје Сити Мол, оние кандидати кои ќе добијат три гласа од жирит

loading...
Loading...