Агентите на X Factor Adria започнаа со јавувањата!

Loading...

Нашата екипа доби ексклузивни информации од организаторите на големото балканско шоу кое ќе започне оваа есен. Агентите на X Factor Adria вчера започнаа со повици кон пријавените кандидати со цел навремено да ги известат за предаудициите.Нашата екипа доби ексклузивни информации од организаторите на големото балканско шоу кое ќе започне оваа есен. Агентите на X Factor Adria вчера започнаа со повици кон пријавените кандидати со цел навремено да ги известат за предаудициите.
Предауцијата ќе биде на 25. Август во Скопје Сити Мол, оние кандидати кои ќе добијат три гласа од жирито продолжуваат во следниот круг кој ќе се оддржи на 7. Септември во Белград.
Повеќе на ТЗМ.МКНашата екипа доби ексклузивни информации од организаторите на големото балканско шоу кое ќе започне оваа есен. Агентит

loading...
Loading...