Ај, пак нека навреди Македонец: Елена Велевска ја однесе Карлеуша на ДНОТО!

Loading...

Погледнете го коментарот на Велевска за Карлеуша.Елена Велеска распали на Фејсбук по Карлеуша, која во саботата навреди Македонец кој ја пееше песната „Дојди ми Лено на перниче бело“.
Таа го нарече „ГОЛЕМО НИШТО” и додаде дека бил досаден и едвај го слушала. Потоа настана караница во Гранд, во која Шабан, Саша Поповиќ и Босанац ја убедуваа дека не се разбира од музика и дека Македонецот отпеал одлично.
Елена за постот доби многу лајкови и голема поддршка.
Погледнете го коментарот на Велевска на следната страна:

 
Елена Велеска распали на Фејсбук по Карлеуша, која

loading...
Loading...