Ако ги прави овие 4 работи, тој сигурнo ве изневерува!

Loading...

Покрај оние несигурните и нарцисоидните мажи често изневеруваат. Дури и ако имате добар сексуален живот, сепак е можно да ве изневерува. Мажите кои изневеруваат им создаваат проблем на жените. После некое време почнуваме да мислиме дека сите мажи се исти, иако тоа не е  вистина, вистина е дека оние мажи кои изневерувањето не им е слаба страна, многу често имаат заеднички карактеристики.
Го чуваат мобилниот телефон далеку од нив
Мажите кои не кријат ништо ќе го остават мобилниот телефон  на масата веднаш покрај нивната девојка, но оние кои имаат проблем со оставањето на телефонот најверојатно нешто и кријат. Изневерувачите често паничат кога нивниот телефон е подалеку од нив.

Несигурни се
Мажите често знаат да бидат несигурни во себе. Не се свесни што имаат покрај себе, па често сакаат да си докажат на самите себе дека се доволно добри мажи за да можат да заведат и некоја друга девојка.
Нарцисоидни се
Покрај тие несигурните и нарцисоидните мажи често изневеруваат. И на нив им е потребен доказ дека се доволно добри, а откако ќе го добијат од својата девојка, го бараат истото и кај други жени, бидејќи една потврда не им е доволно добра.
Не се нежни
Сексуалниот чин е едно, а вистинската интимност е сосема нешто поразлично. Ако вашето момче во последно време помалку се мази од порано, постои можност да се мази со некоја друга. Дури и ако имате добар сексуален живот, сепак е можно дан ве изневерува , бидејќи сексот е физички чин, додека нежноста е тешка да се одглуми. 
 Мажите кои изневеруваат им создаваат проблем на жените. После некое време почнуваме да мислиме дека сите мажи се исти, иако тоа не е  вистина,

loading...
Loading...