Ако Мона Лиза имаше профил на Фејсбук

Loading...

Следат неколку фото-монтажи инспирирани од фотографиите кои најчесто можат да се најдат во албумите на тинејџерските профили на Фејсбук. Претпознатливите пози и драматичните пораки испишани врз фотографиите овој пат со ликот на Мона Лиза. Да го види ова Да Винчи сигурно не би oстанал рамнодушен.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

 
 
Следат неколку фото-монтажи инспирирани од фотографиите кои најчесто можат да се најдат во албумите на тинејџерс

loading...