Актерот Кили во домашен притвор

Loading...

Адвокатот на актерот Кирил Поп Христов, Владимир Данаилов соопшти дека Кривичниот суд одреди мерка домашен притвор за актерот.Адвокатот Данаилов поднесе барање за домашен притвор откако се влоши здравствената состојба на актерот.
„Задоволен сум од одлуката на Кривичниот совет да определи домашен притвор“,  изјави адвокатот Владимир Данаилов.
Актерот Поп Христов е обвинет за недозволено производство и поседување на марихуана и повеќе од три недели беше во притвор.Адвокатот Данаилов поднесе барање за домашен притвор откако се влоши здравствената состојба на актерот.
„Задоволен сум од одлу

loading...
Loading...