Албанци порачуваат: Македонија нема да постои

Loading...

-На крај дојде време да ја направиме Голема Албанија. Ќе биде славење големо, ќе има пукања… Ова е само еден од коментарите на етнички Албанец, кој смета дека актуелните политички случувањта отвораат пат за оставрување на нивниот сон, создавање на Голема Албанија, пишува Журнал.нет.-Сонот е блиску, Голема Албанија сега, Македонија е албанска, ајде браќа за Голема Албанија, се дел од другите коментари.

-Сонот е блиску, Голема Албанија сега, Македонија е албанска, ајде браќа за Голема Албанија, се дел од другите коментари.

loading...