Албанец освои 170 милиони евра на лотаријата Еуромилионс

Граѓанин на Белгија со албанско потекло освои 168 милиони евра на лотаријата Еуромилионс.Според пишувањето на медиумите, 45-годишниот човек погодил 5 броеви и две ѕвездички, што било доволна да ја освои оваа огромна сума на пари.
Своето ливче го купил во предградие на Брисел, пренесуваат белгиските медиуми. Тој уплаќа веќе 10 години.
Тој е татко на четири деца и работи во Брисел како чистач.Според пишувањето на медиумите, 45-годишниот човек погодил 5 броеви и две ѕвездички, што било доволна да ја освои оваа огромна сума на пари.

Пронајдете не на следниве мрежи: