Александар од Паланка се изрезили пред сите само за да добие уште една шанса од девојката. Еве дали му успеа!

Loading...

Симпатичниот Македонец ги остави во шок членовите на жирито кога  пред милионскиот аудиториум признал дека за натпреварот се пријавил само за да се смири со поранешната девојка Бојана. Марија Шерифовиќ веднаш го препознала бидејќи неговиот мотив за учество одекнал во медиумите неколку дена порано, а Аца Лукас му се поклони. Кога Александар признал дека и понатаму ја сака девојката која веќе три години се обидува да ја врати, членовите на жирото му дозволија да ја испее и другата песна. 
На момчето му дојдоа емоции и тој падна на колена и пееше, а во еден момент не можеше да ги сопре солзите. По настапот кој го сруши Интернетот предизвика лавина од коментари на социјалните мрежи. Александар Стевановиќ за Гранд објаснил што му се случило. 
– Затечен сум и изненаден сум дека во овој суров свет луѓето знаат да разберат што е љубов. Коментарите се различни. Едни ме критикуваат, а другите ме фалат поради храброста која ја покажав, вели Александар и доадва како и понатаму ја сака Бојана со која бил во врска само неколу месеци. 
Веќе две години и девет месеци се трудам да ја вратам. Многу работи и простив. Сите ме прашуваат зошто толку ја сакам? Па затоа што е едноставна, објаснува Александар 
Александар изјавил дека Бојана се уште му се нема јавено, но верува дека ќе му се јави. Кога Александар признал дека и понатаму ја сака девојката која веќе три години се обидува да ја врати, членовите на жирото му дозволија да ја испее

loading...