Александра Пријовиќ испеала само една песна и заработила 2.000 евра: Нема да верувате која!

Loading...

Александра Пријовиќ направила хаос на свадба, а гостите ја поклопиле со пари…Познато е дека таа прави прекрасна атмосфера каде и да се појави, а неодамна успеала за само една песна која ја испеала на свадба да добие бакшиш од неверојатни 2.000 евра!
Александра на свадбата направила луда атмосфера, а кога го запеала најголемиот хит на Лепа Брена „Југословенка“, гостите буквално ја затрупале во пари.
На крајот, популарната пејачка, на таа свадба заработила околу 10.000 евра.Познато е дека таа прави прекрасна атмосфера каде и да се појави, а неодамна успеала за само една песна која ја испеала на свадба да добие бакшиш о

loading...