Александра Пријовиќ плива во пари а има само три години училиште

Многу ѕвезди од овие простори не можат баш да се пофалат со високо образовние, но и тоа како имаат многу животно и естрадно искуство. Некои сепак успеале да завршат не само средно училиште, туку и факултет и тоа не само еден. Една од нив не е и Александра Пријовиќ.Таа денеска живее во лускуз, а во трета година средно му рекла збогум на училиштето.
Ужива во популарноста и благодарение на својата кариера и момчето Филип Живоиновиќ, пари не и недостигаат.
Александра во средно училиште во Бел Манастир завршила само три години средно, а потоа се откажала.
– Неодамна беше кај нас, ги зеде документите и ни рече дека планира да го заврши средното училиште до крај, но не ни кажа каде и кога-изјавил службеник на училиштетото од Бел Манастир.Таа денеска живее во лускуз, а во трета година средно му рекла збогум на училиштето.
Ужива во популарноста и благодарение на својата кариер

Пронајдете не на следниве мрежи: