Алка од 2 ипол илјади долари за Бијонси!

Loading...

Познавајќи го вкусот на Џеј Зи, тој не штеди кога треба да „искешира“ мало богатство за да и купи на Бијонсе алка од злато и сребро, со привезок во облик на брава.Пејачката Бијонсе била прескреќна кога ја здогледала алката изработена од злато и сребро со привезок во облик на брава и клуч, изработен од дизајнерската куќа Такори.
За овој поклон Џеј Зи дал повеќе од 2 ипол илјади долари. Тој сакал овој поклон да и го подари за „Денот на вљубените“ , но немач трпение па и го дал неколку дена порано.Пејачката Бијонсе била прескреќна кога ја здогледала алката изработена од злато и сребро со привезок во облик на брава и клуч, изработен од дизајне

loading...
Loading...