„Амазон“ ќе испорачува пратки уште пред да нарачате?

Loading...

Кон крајот на минатата година, Амазон го патентираше процесот кој се нарекува “очекувана испорака на пакет”. Да погледнеме за што се работи…Идеата на Амазон е производите да бидат испратени до центрите кои се наоѓаат во близина на купувачите, за кој постои веројатност дека ќе ги купат и тоа пред да ги порачаат.
Повеќе на: gsm.mk
 Идеата на Амазон е производите да бидат испратени до центрите кои се наоѓаат во близина на купувачите, за кој постои веројатност дека ќе ги купат и

loading...
Loading...