Amazon подготвува револуционерен 3D телефон!

Loading...

И покрај сите гласини, не видовме паметен телефон од компанијата Amazon во 2013-та година. Сепак, по се изгледа дека шпекулациите беа вистинити, но компанијата се подготвуваше да направи бум на пазарот оваа година…Според Wall Street Journal, Amazon планира да го претстави својот прв паметен телефон кон крајот на јуни оваа година. Телефонот нема да биде веднаш достапен за купување, туку најверојатно корисниците ќе мораат да чекаат до септември за да го имаат.
Според весникот, Amazon веќе тестира неколку различни верзии на уредот во Сиетл и Сан Франциско. Гласините велат дека телефонот има дури 4 предни камери со технологија која ги следи движењата на нашите очи, а целта е да може да се прикажуваат 3D содржини без потреба од специјални наочари.
повеќе на: GSMСпоред Wall Street Journal, Amazon планира да го претстави својот прв паметен телефон кон крајот на јуни оваа година. Телефонот нема да биде веднаш

loading...
Loading...