АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ГНЕВНИ: Уморни сме од сра*ата на Доктор Оз

На Фејсбук страната на I fucking love science осамна навистина интересна објава.Веќе спомнавме дека американската јавност е згрозена од лагите на Мехмет Оз, бидејќи беше отркиено дека производите повеќе ги рекламира во маркетингшки цели, отколку што тие се навистина корисни.
Затоа на страницата I fucking love science, осамна навистина интересна објава за тоа дека „д-р Оз конечно го прозиваат поради неговите сра*а“:
 

Post by I fucking love science.
Веќе спомнавме дека американската јавност е згрозена од лагите на Мехмет Оз, бидејќи беше отркиено дека производите повеќе ги рекламира во маркетин

Пронајдете не на следниве мрежи: