Ана денес е вистинска убавица, но пред 20 години?

Пејачката Ана Кокиќ денес важи за една прекрасна жена. Таа може гордо да се пофали со убавите црти на лицето и одличниот изглед.Таа успева да избалансира меѓу семејството и кариерата и додека ниже професионални успеси, истовремено е грижлива мајка и посветена сопруга

Дополнително на сето ова има време да се дотера и среди до изглед за чиста 10-ка.
35-годишната пејачка е на естрадата скоро две децении. Публиката ја помни во друго издание.
Со сигурност може да кажеме, Ана никогаш не изгледала подобро од денес.
Таа успева да избалансира меѓу семејството и кариерата и додека ниже професионални успеси, истовремено е грижлива мајка и посветена сопруга

Пронајдете не на следниве мрежи: