Ана Николиќ ОТКРИ зошто немала среќа во љубовта!

Loading...

Пејачката Ана Николиќ објаснила зошто до сега немала среќа во љубовта и додава дека во последно време ги променила приоритетите кога се во прашање особините на мажите.-Мислев дека мојот маж мора да биде најбогат и да ги има сите особини со префикс „нај“. Со времето и со годините тие форми отидоа во некој друг план, вели Ана.
Таа додава дека денес работите се поинакви.
-Важно ми е само душите да ни се сретнат. Тоа нема врска ни со изгледот, ниту со стасусот. Мислам дека партнерите се бираат подсвесно и судбинско. Ми се сменија приоритетите, нагласува згодната пејачка.-Мислев дека мојот маж мора да биде најбогат и да ги има сите особини со префикс „нај“. Со времето и со годините тие форми отидоа во не

loading...
Loading...