Ана проговори за бракот со Дарко Лазиќ и аферата со Лукас

Loading...

Уште одамна се зборува дека сопругата на Дарко Лазиќ го изневерува Со Аца Лукас и дека бракот помеѓу Ана и Дарко е прик крај, па дури и дека се разведуваат но сега конечно Ана кажа што точно се случува.-Јас и Лукас сме колеги и тој е мој драг пријател и добро функционираме, исто како и со останатите колеги, ако веруваме во се што се пишува, тогаш никој со никого не би разговарал- рекла Ана.
А за гласините дека се разведуваат Ана вели дека веќе навикнала на тие приказни.
-Ма каков развод, нас не разведуваа уште пред да се венчаме, такви се ие работи и за жал ние веќе се навикнавме на тоа. Ние ја работиме истата работа и знаеме дека се пишува се и сешто и веќе навикнавме, а кој сака нека верува, јас тука не можам да се мешам- рекла таа.
Корисниците на социјалните мрежи почнаа и да се шегуваат со Дарко во врска со неговата тежина па затоа Ана вели:
-Што можам јас тука, човекот сака да јаде, јас можем да го подржувам и за време на диета и тренинг, но желбата и одлуката мора да бидат негови и негова одлука, не можам јас ништо во врка со тоа- објаснила Ана.-Јас и Лукас сме колеги и тој е мој драг пријател и добро функционираме, исто како и со останатите колеги, ако веруваме во се што се пишува, тогаш

loading...