Ана проговори за бракот со Раста: „Ова е навистина голем пекол“

Loading...

Ана Николиќ и Стефан Ѓуриќ Раста ја шокираа јавноста со нивната тајна венчавка. Меѓутоа, Ана се покајала поради своите постапки.Имено, пејачката вели дека нивната одлука да се венчаат тајно станала вистински пекол. 
– Мислев дека ќе бидеме во предност тоа што се венчавме во тајност, но крај испадна голема катастрофа. Подобро тоа јавно да го направевме бидејќи сето ова е навистина голем пекол за нас. 
Кога сте јавна личност не знаете што е подобро јавно или тајно. Јас секако на себе и на Стефан и на нашите најблсики роднини и пријатели им должам една вистинска забава, изјавила Ана.Имено, пејачката вели дека нивната одлука да се венчаат тајно станала вистински пекол. 
– Мислев дека ќе бидеме во предност тоа што се

loading...