Анабела се разведува од својот маж,нема да верувате што и направил…

Loading...

Анабела Атијас, поранешната сопруга на Гаги Џогани, која пред година дена се омажи со босански бизнисмен, наскоро можеби ќе се врати на моминското презиме Буква.Како што пишуваат српските магазини, причината за брачниот бродолом на парот кој ја има ќерката Бланкица е неверството на Адреја Аијас, но и лошата финансиска ситуација која им се случува.
Наводно, бизнисменот добил отказ од семејната фирма и така западнал во финансиска криза, па сето тоа се одразило и на нивниот брак.

„Андреј влегол во конфликт со неговиот татко, па добил отказ. Три-четири месеци е без работа. Односите им се оладиле по многу маки.Покрај тоа, тој веќе некое време се гледа со една девојка. И порано е гледан по ресторани и клубови со други девојки, но никогаш со една иста не е виден два пати. Со оваа е поразлично и делува како да се заљубил“ изјавил близок извор на двојката.Како што пишуваат српските магазини, причината за брачниот бродолом на парот кој ја има ќерката Бланкица е неверството на Адреја Аијас, но и лошата

loading...
Loading...