Анџелина се предомисли, го сака Бред назад

На насловната страница на американското списание „Стар“ се наоѓа Анџелина Џоли која наводно прави пресврт во нивниот однос и го сака Бред назад.Имено, списанието тврди дека актерката е се поблиска до тоа да му даде нова шанса на својот поранешен сопруг, а најмногу и влијаел Денот на Благодарноста, кога се чувствувала многу осамено.
„По 12 години заеднички живот, тие имаат посебна врска, Анџелина постојано се прашува дали со ненадејната одлука ги отфрлила годините што можат да бидат најдобри во нејзиниот живот“, наведува изворот додавајќи дека целиот настан за Анџелина бил „многу тешко искуство“.
Бред за Денот на Благодарноста беше на Кипар со пријателите, а целата драма околу старателството над  децата и медиумската проследеност за разводот влијаеше негативно на актерскиот пар.Имено, списанието тврди дека актерката е се поблиска до тоа да му даде нова шанса на својот поранешен сопруг, а најмногу и влијаел Денот на Благода

Пронајдете не на следниве мрежи: