Андрија Милошевиќ полудел во кафана!

Loading...

Како изгледа кога Андрија ќе му ја погодат песната во кафана!Популарниот и згоден  актер Андрија Милошевиќ, се пофали на Фејсбук со снимка од кафана, т.е. покажа како тој изгледа кога тотално ќе се опушти.
Кој пее зло не мисли!
Погледнете го како ја изведува песната од познатиот пејач Оливер Мандиќ!
 

Ko pjeva, zlo ne misli!!
Posted by Andrija Milošević on Sunday, February 21, 2016

Популарниот и згоден  актер Андрија Милошевиќ, се пофали на Фејсбук со снимка од кафана, т.е. покажа како тој изгледа кога тотално ќе се опушт

loading...
Loading...